英语新指导外研选修七优练:Module 1 Basketball第一模块测评 Word版含答案.docx

上传人(卖家):cbx170117 文档编号:406718 上传时间:2020-03-28 格式:DOCX 页数:17 大小:154.60KB
下载 相关 举报
英语新指导外研选修七优练:Module 1 Basketball第一模块测评 Word版含答案.docx_第1页
第1页 / 共17页
英语新指导外研选修七优练:Module 1 Basketball第一模块测评 Word版含答案.docx_第2页
第2页 / 共17页
亲,该文档总共17页,到这儿已超出免费预览范围,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 第一模块测评第一模块测评 (总分:150 分 时间:120 分钟) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并 标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每 段对话仅读一遍。 M:I must say,Miss.The food was very delicious and Ive never had better service. W:Well,thank you,sir.Ill pass y

2、our praise on to the cook.And thanks too for the tip. 1.What is the womans job? A.A cook. B.A waitress. C.A saleswoman. 答案:B M:Im still waiting for the clerk to come back and make some copies of this paper for me. W:Why trouble him?Ill show you how easy it is to make some copies of this paper. 2.Wha

3、t does the woman mean? A.She can help the man. B.The machine was just repaired. C.The clerk doesnt like to be troubled. 答案:A W:Are you happy now that the exam is over? M:Happy?Youve got to see my grade before you say that. 3.How does the man feel about his exam? A.He is happy. B.He does not care. C.

4、He is disappointed. 答案:C W:Have you heard the news? M:No.What news? W:Janet has won first prize in the diving competition. M:Oh,thats great. 4.In what competition did Janet win first prize? A.The diving competition. B.The dancing competition. C.The driving competition. 答案:A M:Good morning.I would li

5、ke to borrow some novels in English.What kind of books would you recommend? W:It might be a good idea to read some easy articles first.You will enjoy them more and be able to read fast. M:It is a good idea,thank you. 5.Where does the conversation most probably take place? A.In a library. B.In a book

6、store. C.In a class. 答案:A 第二节(共 15 小题;每小题 1.5分,满分 22.5分) 听下面 5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟; 听完后,各小题将给出 5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 M:Hi,Lucy,you are a member for the photo club,arent you? W:Yes,I am. M:What do you usually do

7、in the club? W:We do a lot of things.We take photos.And sometimes,our chemistry teacher shows us how to develop the film and make prints from the negatives. M:That sounds like fun. W:And there will be a school photo competition next month.I hope I can win a prize. M:Wonderful! I want to join your cl

8、ub.When is it open? W:It opens from 4 oclock to 5:30 on Wednesdays and on Thursday afternoons,too.Can you come to the club with me tomorrow? M:Yes,lets meet at 3:50. 6.What is the relationship between the speakers? A.Schoolmates. B.Workmates. C.Teacher and student. 答案:A 7.What might NOT the club tea

9、ch? A.Take photos. B.Develop films. C.Repair cameras. 答案:C 8.What day is it today most probably? A.Monday. B.Tuesday. C.Thursday. 答案:B 听第 7 段材料,回答第 9 至 10 题。 M:Have you heard the news that Mrs Smith,our former English teacher,will soon retire? W:Yes,I have. M:I was very sorry when I heard the news.

10、W:Well,we have to think of the fact that she is already 65. M:I would like to suggest that we should have a farewell party before she leaves the school. W:Thats a good idea.At the party well give her some flowers as a present and wish her good health and a long life. M:Thats great.Lets discuss it wi

11、th the others. 9.What will a party be held for? A.For Mrs Smiths birthday. B.For Mrs Smiths retirement. C.For Mrs Smiths coming to teach the speakers. 答案:B 10.What do the speakers plan to send to Mrs Smith? A.Flowers. B.A big cake. C.Birthday cards. 答案:A 听第 8 段材料,回答第 11至 13 题。 W:6882767. M:Hello.Cou

12、ld I speak to Alistair,please? W:Speaking.Is that you,Bill? M:Hello,yes,its me.I didnt recognize your voice. W:Ive got a bit of cold.What can I do for you? M:Well,were meeting Bobs girlfriend and her parents tonight and giving them dinner.Ive just opened the box of champagne glasses and there are tw

13、o glasses missing.Dont you know what can have happened to them?Have you got a set you can lend to me,by any chance? W:Sure,sure,glad to.When do you need them? M:Well,can I come over in a quarter of an hour?Ive got to go to Marilyns for some sugar first.Ive run out of that as well. W:Is that all you

14、need?Anything else you are short of? M:No,I think Im all right otherwise.Thanks a lot,Alistair.See you in a bit. W:Bye. 11.Who may Alistair be? A.Bobs girlfriend. B.Bills friend. C.Bobs sister. 答案:B 12.When will Bill go to the womans house? A.In half an hour. B.In an hour. C.After he gets some sugar

15、 from Marilyn. 答案:C 13.What else is Bill short of? A.Nothing. B.Some sugar. C.Some coffee. 答案:A 听第 9 段材料,回答第 14至 16 题。 W:Why are your vegetables so expensive?I can buy them at half the price down the road. M:But are they as good for you?The advantage of these vegetables is that they are green food s

16、o they are safe to eat and good for your family. W:But what is the advantage of having green food?I know all vegetables are good for you and those down the road look green too. M:Well! Let me explain.I would rather feed my family on green food than other vegetables because they are grown without che

17、mical fertilizers(肥料). W:But the price is too high! I would prefer to buy good food if I can afford it. M:This is good value for money because youll have healthier children.They will not have to go to the doctor so often and you will not have to go to the doctor so often and you will not have to tak

18、e time off work.In the long run,youll benefit. W:Certainly Id like to buy what is safe and healthy.Perhaps Ill try some of your vegetables and if they are as good as you say,Ill be back next week! 14.What is the advantage of the mans vegetables? A.They are grown with good chemical fertilizers. B.The

19、y are safe to eat. C.They look green. 答案:B 15.What does the woman think of the vegetables? A.They are too expensive. B.They are too green. C.They are grown in the bad environment. 答案:A 16.What will be the result? A.The woman wont buy the vegetables. B.The woman will buy some vegetables. C.The woman

20、will certainly buy the vegetables next week. 答案:B 听第 10段材料,回答第 17至 20 题。 The service agency has also organized many outside activities.For instance,people can take part in the Celebrating Canada Day,Family Day,Culture Exhibition,and Chinese New Year Performance.If you are interested in the outdoor a

21、ctivities,barbecue is the best choice.Besides services and outside activities,many training programs are designed for the newcomers as well,among which career training programs are attractive.Career training programs can be very helpful in improving your ability in the choice of your career and chan

22、ging you into a professional.For instance,if you want to become a sales manager,you will need to take some training specifically designed for it.The first thing you need to do is get admission to the school of your choice.A series of specialized courses like human resource management,sales managemen

23、t and business will help you achieve your goal.Just go through the list of courses and choose one according to your strengths and interests.These classes make you understand each subject thoroughly and provide guidance right up to graduation.After you complete the course successfully,you will be abl

24、e to work independently. 17.Which outside activities are organized by the service agency? A.Family Day and the Labor Day. B.Celebrating Canada Day and Thanksgiving Day. C.Culture Exhibition and Chinese New Year Performance. 答案:C 18.What does the speaker think of career training programs? A.Attractiv

25、e. B.Useless. C.Interesting. 答案:A 19.What will you need if you want to become a sales manager? A.To take some tests. B.To spend much money. C.To get admission to the school of your choice. 答案:C 20.Which one is introduced more detailedly? A.Outside activities. B.Training programs. C.Interests. 答案:B 第

26、二部分 阅读理解(共两节,满分 40分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C和 D四个选项中,选出最佳选项。 A Former National Football League player and childrens author Tim Green has added another book to his list of accomplishments: Unstoppable.The book tells the story of a 12-year-old boy named Harrison,who survives li

27、fe in a cruel foster-home before he finally finds a loving family.Once he settles in and realises his natural football ability,tragedy strikes again and he loses his leg due to a deadly bone cancer.Unstoppable follows Harrisons incredible journey as he faces many challenges in his life. Tim Green sa

28、id he decided to write a novel about a kid facing cancer after watching how his wife fought to survive her own illness.“Her mental and physical toughness were more heroic to me than anything Id ever seen in the national sports leagues,” Green told TFK Kid Reporter Zachary J.Lewis. After watching his

29、 wifes battle,Green said,he knew he needed to write about a person who struggled through a serious illness.But because the target age for his books is the teen,he needed to tell the story through the eyes of someone in that age. When friends introduced Green to Jeffrey Keith,Green knew he had found

30、the right person to help him “capture the heroism that it takes to fight cancer”.Cancer-survivor Jeffrey Keith lost his leg at the age of twelve,but went on to be the goalie (守门员) for the Boston College Division 1 Lacrosse (长曲棍球) Team and was also the first amputee to run 3,300 miles across the coun

31、try.When Green heard Jeffrey Keith s story,he knew it was the perfect narrative on which to base his next book. TFK asked Keith what it felt like to read Unstoppable for the first time.“Tim captured what it felt like for me to go through this experience and battle back,” Keith said.“After I read the

32、 book,Tim asked me to describe it in one word,and I said awesome.Tims book sends a message to all the kids across the country that are facing obstacles that can have nothing to do with cancer: you are all unstoppable,as long as you believe it.” 21.What happened to Harrison after he was adopted by a

33、loving family? A.He became a goalie of a football team. B.He lost one of his legs in an accident. C.He was found to suffer from blood cancer. D.He realised he had talent for playing football. 答案:D 解析:细节理解题。根据第一段倒数第二句可知,哈里森被一家好心人收养后,发现了自己的足球天赋。 D项正确。后来,他得了骨癌,失去一条腿,并不是因为事故,B项错误。 22.Who inspires Tim Gr

34、een to write the novel Unstoppable? A.A boy named Harrison. B.His wife. C.Zachary J.Lewis. D.Jeffrey Keith. 答案:B 解析:推理判断题。根据第二、三段可知,蒂姆 格林目睹了妻子与疾病作斗争的过程,她所表现出来 的精神给了蒂姆 格林创作的灵感。 23.The underlined word “amputee” in Paragraph 4 most probably means . A.a person who has survived cancer B.a person who has

35、had a leg or an arm cut off C.a person who looks different from others D.a person who has no arms or legs 答案:B 解析:词义猜测题。根据第四段可知,杰弗里 吉斯因患癌症,在 12 岁时失去了一条腿。但是,他在一个 长曲棍球队继续担任守门员,并成为第一个跑遍全国 3300英里的截肢者。上文说他失去了一条腿,因 此可推测画线词意为“被截肢的人”。 24.What do we know from the last paragraph? A.Jeffrey Keith thinks highly

36、 of Unstoppable. B.Jeffrey Keith has read Unstoppable many times. C.Unstoppable will be one of the best-sellers this year. D.Jeffrey Keith is fond of reading Tim Greens novels. 答案:A 解析:推理判断题。根据最后一段尤其是 awesome(了不起)可知,杰弗里 吉斯对蒂姆 格林的这部小说 Unstoppable评价很高。 B (2016 山东聊城模拟) You signed up for soccer, and pla

37、yed every game of the season.Sure, youre not the best player on the team, but most days you gave it your all.Do you deserve a trophy(奖杯)? If the decision is up to Carol Dweck, the answer would likely be no.Shes a psychology professor at Stanford University, California.She says a player doesnt have t

38、o be the best to get a trophy.But those who receive an award should have to work for it.She suggests trophies go to the most improved player, or the one who contributed most to the team spirit, as well as to those who play the best. “The trophy has to stand for something,” Dweck told TFK.“If we give

39、 a trophy to everyone, then the award has no value.” Dweck argues that giving kids trophies for particular reasons, such as improving in a sport, teaches kids that adults value hard work and trying our best. Others say that theres no harm in giving awards to all kids who play a sport, regardless of

40、how they played or whether or not they improved. “I think we should encourage kids participation in sports,” says Kenneth Barish, a psychology professor at Weill Cornell Medical College, in New York City.“A trophy is one way to encourage kids efforts.” Barish argues that when we single out only the

41、best or even the most improved player with a trophy, we are teaching kids the wrong lesson.We are sending the message that winning is everything.“Winning is only part of the equation (等式),” Barish told TFK.“Playing sports also teaches kids about teamwork and the importance of exercise.” There will b

42、e plenty of opportunities for kids to learn about competition as they get older, says Barish.Theyll soon realize that only one soccer team wins the World Cup and only one football team wins the Super Bowl.For now, he thinks theres nothing wrong with letting all kids who play a sport feel like winner

43、s.That means trophies for everyone. 25.According to Carol Dweck, which player should receive a trophy? A.Tony, the most attractive player of the soccer team. B.David, a soccer player who is both clever and funny. C.Peter, who is ready to help his partners to score goals. D.Jim, a soccer player who t

44、ries his best to win the game. 答案:C 解析:推理判断题。根据第二段可知,Carol Dweck认为,获奖的运动员未必是最好的。她认为,进步最 大的,对团队精神贡献最多的和表现最佳的运动员都应获奖。 26.Which of the following statements would Kenneth Barish agree with? A.There is no sense in giving a trophy to everyone. B.Kids fond of playing sports should be rewarded. C.Kids shoul

45、d be given trophies for trying their best. D.Its necessary to encourage kids participation in sports. 答案:D 解析:细节理解题。根据第五段可知,Kenneth Barish 认为,我们应该鼓励孩子参加体育活动。颁发奖 杯是一种激励方式。 27.The underlined phrase “single out” in Paragraph 6 probably means “ ”. A.honour B.choose C.value D.stress 答案:B 解析:词义猜测题。根据第六段可知

46、,Barish认为,当我们挑选出最佳球员或进步最大的球员并授予他 们奖杯时,给孩子传递了一个错误信号:获胜就是一切。 C Children have their own rules in playing games.They seldom need a referee(裁判) and seldom trouble to keep scores.They dont care much about who wins or loses,and it doesnt seem to worry them if the game is not finished.Yet,they like games th

47、at depend a lot on luck,so that their personal abilities cannot be directly compared.They also enjoy games that move in stages,in which each stage,the choosing of leaders,the picking-up of sides,or the determining of which side shall start,is almost a game in itself. Grown-ups can hardly find childr

48、ens games exciting,and they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again.However,it is found that a child plays games for very important reasons.He can be a good player without having to think whether he is a popular person,and he can find himself being a useful partne

49、r to someone of whom he is ordinarily afraid.He becomes a leader when it comes to his turn.He can be confident,too,in particular games,that it is his place to give orders,to pretend to be dead,to throw a ball actually at someone,or to kiss someone he has caught. It appears to us that when children play a game they imagine a situation under their control.Everyone knows the rules,and more importantly,everyone plays according to the rules.Those rules may be childish,but they make sure that every child has a chance to win. 28

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索
资源标签

当前位置:首页 > 办公、行业 > 待归类文档
版权提示 | 免责声明

1,本文(英语新指导外研选修七优练:Module 1 Basketball第一模块测评 Word版含答案.docx)为本站会员(cbx170117)主动上传,163文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。
2,用户下载本文档,所消耗的文币(积分)将全额增加到上传者的账号。
3, 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知163文库(发送邮件至3464097650@qq.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!


侵权处理QQ:3464097650--上传资料QQ:3464097650

【声明】本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是网络空间服务平台,本站所有原创文档下载所得归上传人所有,如您发现上传作品侵犯了您的版权,请立刻联系我们并提供证据,我们将在3个工作日内予以改正。


163文库-Www.163Wenku.Com |网站地图|